12 december 2011

Nieuwe sponsor voor Petanque in Beek

Het 3e team van PVBeek , uitkomend in de 5e klasse, speelt voor het eerst in de competitie. Het is een nieuw team met karakter en wilskracht gezien het resultaat. Zij hebben uit 4 wedstrijden al 6 punten behaald en er heerst een goede sfeer in het team. Een leuk team om naar te kijken. De eerst volgende thuiswedstrijd is in Beek op 7 januari  2012 tegen Jeu de Bommel 2 uit Zaltbommel. Toeschouwers zijn van harte welkom. Bijgaand een foto van het team van Henk Gunsing, waarbij shirtsponsor, directeur eigenaar van grandcafe Ottenhoff uit Groesbeek ook op gemoeten had. Hij had helaas andere verplichtingen, zodat hij op de foto ontbreekt. Wij wensen het team nog veel succes in het verdere verloop v/d competitie. Iedereen Prettige Kerstdagen en een Gelukkig en Gezond 2012. (tekst Frans van Heumen, voorzitter) zie de foto’s

DSC_3591_Ottenhoffteam