26 november 2011

Dag van de Vrijwilligers in De Sprong te Ooij

Zaterdag werd voor de 11e keer de Dag van de Vrijwilligers van de gemeente Ubbergen gehouden in dorpshuis de Sprong te Ooij. Voorgaande jaren werd op deze dag altijd een vrijwilliger (of een groep vrijwilligers) gekozen tot Vrijwilliger van het jaar, maar deze keer was het anders. Er  was nu gekozen voor een dag voor alle vrijwilligers, die samen konden genieten van een gezellige middag met medewerking van Theaterbureau De Plankenkeet. Alle vrijwilligers kregen deze keer een speldje, waarbij de oudste en de jongste vrijwilligers (Grada Vermeulen als oudste en Kim Sanders als jongste) sspeciaal in het zonnetje werden gezet. Tijdens deze middag werden ook 13 stichtingen en verenigingen verblijd met een cheque van het Rabobank cooperatiefonds. zie de foto’s

DSC_8625_vrijwillgers