19 november 2011

Foto van Vosje winnaar foto-expositie in Beek

De Stichting Natuurfotografie Rijk van Nijmegen en en VNF-Nijmegen organiseren dit weekend een expositie van foto’s over de natuur in het Rijk van Nijmegen en wijde omgeving in het kleine Bartholomeuskerkje te Beek. Zaterdagmiddag was de officiële openinng en daaraanj was tevens een wedstrijd verbonden. Het publiek kon stemmen voor de winnende foto en in dit geval werd het de foto “Vosje” van  Herman van Erp. Dit vosje maakte deel uit van een nest van 5 vossen en de fotograaf had anderhalve maand “gepost” bij het nest in de buurt van de Biesseltsebaan in Groesbeek om deze foto (en natuurlijk nog meer) te kunnen maken. De expositie, welke mede ter nagedachtenis wordt gehouden van de 5 jaar geleden, als gevolg van een ongeval,  overleden student en verwoed natuurfotograaf Marius van der Sandt . Dit weekend en het komende weekend van 26 op 27 november is de expositie in het kerkje geopend van 13.00 uur tot 17.00 uur. De toegang is gratis. zie de foto’s.

DSC_5836_Vosje