15 november 2011

Storing bij uitgever van De Gelderlander/Wegener

I.v.m. een storing bij Dagblad de Gelderlander zijn er vanmorgen geen volledige kranten bezorgd in het Rijk van Nijmegen. Inwoners van Ooij kregen alleen de streekeditie van Rivierenland (omgeving Geldermalsen) in de bus, dus zonder hoofdblad.
Zie persbericht:  Door een technische storing bij uitgever Wegener in Apeldoorn verschijnen verschillende regionale kranten vanochtend als noodeditie. Ondermeer dagblad de Gelderlander verschijnt in aangepaste vorm, zo is te lezen op de website van de krant. Enkele edities van de Stentor zien er ook anders uit dan normaal. Rond kwart voor 11 maandagavond bleek het niet meer mogelijk om pagina’s naar de drukkerij te sturen. De noodkrant is gebaseerd op pagina’s die al bij de drukkerij waren, voordat de storing begon. zie de Gelderlander on line.