8 november 2011

Informatiebijeenkomst N840 in Vriendenkring Leuth

De provincie Gelderland onderzoekt welke aanpassingen nodig zijn om de doorstroming, veiligheid van en de leefbaarheid rond de N840 in de gemeenten  Ubbergen en Millingen aan de Rijn te verbeteren. Tijdens de informatieavond op 30 juni 2011 hebben medewerkers van de provincie hun inventarisering toegelicht. Inmiddels zijn de reacties verwerkt en omgezet in mogelijke oplossingen voor de gesignaleerde knelpunten. Om een beeld te krijgen hoe gedacht wordt over deze mogelijke oplossingen organiseerde de provincie dinsdagavond opnieuw een inloopbijeenkomst in zaal De Vriendenkring in Leuth. Veel inwoners van Leuth waren gekomen om de gewijzigde plannen te bekijken en zich te laten voorlichten door medewerkers van de beide gemeenten en de provincie Gelderland. Voor de bebouwde kom in Leuth waren o.a. fietsstroken gepland voor beide zijden van de rijbaan en bij de gevaarlijke oversteek van de Kerkdijk en de Thornsestraat staat een fietsoversteekplaats met verkeersheuvels getekend. Ook wordt voorgesteld om een inhaalverbod te maken vanaf de rotonde bij de St. Hubertusweg in Ooij tot aan de bebouwde kom van Leuth. Vreemd! zie de foto’s.

DSCF1009_inloop

 

Tracé N840; afbeelding Google Maps

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.