4 november 2011

Inbraak (poging) woning Bleistraat Ooij

Vanavond rond 18.00 uur is ingebroken in een seniorenwoning aan de Bleistraat in Ooij. Buren hoorden personen achter de woning, waarvan de bewoonster niet thuis was en hebben de  zoon van de bewoonster gewaarschuwd, die via de voordeur de woning is binnen gegaan. De inbrekers waren echter niet verder gekomen dan de achterzijde, waar de inbraaksporen duidelijk zichtbaar waren. Men heeft met grof geweld het slaapkamerraam open gebroken. Waarschijnlijk met een kleine koevoet of zoiets dergelijks. Het is bij een poging gebleven. De politie is ter plaatse geweest. Ook de mensen van de forensische opsporing, voorheen Technische recherche, hebben een onderzoek ingesteld.  Tips zijn welkom bij de politie op 0900-8844. (Misdaad anoniem: 0800-7000) zie de foto’s

DSCF0454_inbraak

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.