3 november 2011

Bankjes en urnenwand op het R.K.Kerkhof in Ooij.

Een langgekoesterde wens van vele oudere parochianen is in vervulling gegaan. Dankzij gulle gaven uit het coöperatiefonds van de Rabobank Rijk van Nijmegen en uit het Houkesfonds en met behulp van een groep enthousiaste vrijwilligers is het kerkhof van de H.Hubertusparochie met twee bankjes verrijkt.  Urnenwand: Ook het project “De urnenwand” nadert zijn voltooiing. Ook hier heeft het parochiebestuur weer niet tevergeefs een beroep gedaan op sponsors en vrijwilligers. Gratis materiaal werd geleverd door steenfabriek Wienerberger Erlecom en fa. Van Kesteren uit Groesbeek. Van Aannemingsbedrijf Vermeulen kon de graafmachine een dag geleend worden. En ook hier waren het de vrijwillige tekenaar, de vrijwillige machinist en zijn hulpjes en de vrijwillige metselaars die het parochiebestuur veel Euro’s bespaard hebben. Het parochiebestuur sluit zich bij pastoor Dohmen aan die na de Allerzielenviering op het kerkhof zijn waardering uitsprak voor het vrijwillige werk op en rond het kerkhof. Sponsors en vrijwilligers, namens de R.K.Parochie van de H.Hubertus, hartelijk dank.  G.Verweij vicevoorzitter parochiebestuur. zie de foto’s

DSCF0118_urnenmuur

Op de foto Gert Huisman en Aad Koks bezig met de laatste loodjes van de urnenmuur. Op een later tijdstip kan hier nog eenzelfde laag aan worden toegevoegd.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.