1 oktober 2011

Afsluiting van Randwijckweg Beek-Berg en Dal

De komende twee weken zal het wegvak tussen Beek en Berg en Dal (van Randwijckweg- Nieuwe Holleweg) i.v.m. werkzaamheden afgesloten worden voor het verkeer. Een wegenbouwbedrijf zal het wegvak gaan opknappen en o.a de klinkers verwijderen. Daarvoor in de plaats komt asfalt. De bestaande asfaltverharding in de Nieuwe Holleweg zal gerepareerd worden. Ook wordt de af­voer van regenwater verbeterd en worden er wegmarkeringen aange­bracht. In verband daarmee is de route tussen de Oude Kleefsebaan in Berg en Dal en de Oosterberg­weg afgesloten voor al het verkeer. Wie van Beek naar Berg en Dal wil wordt omgeleid via de Oude Holleweg (langs Val Monte), waar eenrichtingsver­keer van kracht is. Andersom moet het verkeer van Berg en Dal naar beneden omrij­den via Nijmegen.

DSCF1233