26 september 2011

Buma NL Award voor Beste Boeker naar Lukassen Produkties.

De eerste Buma NL Award voor Beste Boeker gaat naar Lukassen Produkties. Lukassen krijgt de onderscheiding voor ‘de grote verdiensten voor het Nederlandstalig repertoire’. Dit meldt de organisator van Buma NL en initiator van de Buma NL Awards; Buma Cultuur. Volgens de organisatie is het artiestenbureau, boekingskantoor en evenementenbureau ‘al 47 jaar van grote betekenis voor Nederlandstalige artiesten’. Daarbij lanceerde Leon Lukassen ‘met veel enthousiasme en passie telkens weer nieuwe concepten en platformen voor zijn artiesten’, aldus Buma Cultuur. De uitreiking van de Award vindt op donderdag 29 september plaats tijdens het besloten Buma NL Trade Dinner, onderdeel van Buma NL.

fam_Lukassen1_

v.l.n.r  oprichter Leo Lukassen en de directieleden Leon,Marielle en Joyce Lukassen

 

Buma NL Award voor Beste Boeker naar Lukassen Produkties Conferentie Nieuws

De Buma NL Award voor Beste Boeker gaat naar Lukassen Produkties. De onderscheiding wordt het bureau toegekend vanwege de grote verdiensten voor het Nederlandstalige repertoire. Al 47 jaar is het artiestenbureau, boekingskantoor en evenementenbureau van grote betekenis voor Nederlandstalige artiesten. Met veel enthousiasme en passie voor het vak lanceerde Leon Lukassen telkens weer nieuwe concepten en platformen voor zijn artiesten.

De Buma NL Award voor Beste Boeker wordt donderdag 29 september aan Leon Lukassen van Lukassen Produkties overhandigd tijdens het besloten Buma NL Trade Dinner in ‘s-Hertogenbosch.