3 september 2011

Schutterij Eendracht is er klaar voor.

Schutterij Eendracht ontvangt vandaag 26 andere schutterijen in Ooij tijdens het Federatie Koningschieten op sportterrein De Kempkes aan de Rietlanden in Ooij. Al enkele dagen is er volop gewerkt om het terrein en alles wat daar gebruikt moet worden op orde te brengen en alles ziet er piekfijn uit. Zaterdagavond zijn de vrijwilligers bijgepraat en nu kan het vandaag van start gaan. Samen met de eigen vereniging doen er vandaag 27 schutterijen aan dit festijn mee. Zij zullen vanaf 11.00 uur door de Ooijse straten marcheren.  De route van dit parcours is als volgt: vertrek vanaf het sportterrein van SVO, gaan we naar de Rietlanden (nieuwbouwweg) naar de Marialaan, Wethouder Verrietstraat, Loefenstraat, Koningin Julianalaan, Bleistraat, Rietvoornstraat, Koningin Wilhelminastraat, Prins Mauritsstraat, Koningin Emmastraat, Koningin Julianalaan, Sportpark SVO finish. Op het sportpark vinden de diverse wedstrijden plaats en zal er gedefileerd worden. zie de foto’s.

DSC_7331_SVO_Eendracht