6 juni 2011

Diploma voor leerling muzikanten in Ooij

DE EERSTE LEERLINGEN VAN MUZIEKOPLEIDING EENDRACHT –OOIJSE TOEKOMST BEHALEN DIPLOMA. Op zaterdag 28 mei 2011 hebben Marisa Beunk en Stan Reijnen examen gedaan voor het ¨diploma A¨. Beide op Altsaxofoon. Marisa en Stan hebben eerst 2 jaar blokfluitles gevolgd voordat ze begonnen zijn op de Altsaxofoon. Na drie lesjaren bepaalde muziekleraar Peter Maas, dat ze het niveau bereikt hadden om het A-examen af te leggen. Het examen bestond uit een theorie- en een praktijkexamen. Vol trots kunnen we melden dat beide geslaagd zijn en hun diploma hebben ontvangen.Tijdens de repetitie van het leerlingenorkest op maandagavond, waar zij deel van uit maken, hebben ze van de commissie muziekopleiding EDOT nog een VVV-cadeaubon ontvangen. zie de foto’s

DSC_1224_muziekdiploma