12 mei 2011

10 jaar hanging baskets in Berg en Dal

De Stichting ter Verfraaiing van Berg en Dal is weer begonnen met het vullen van de hanging baskets met zomerplanten. Als opvolger van de Stichting Berg en Dals Bloei zetten zij zich in om  het straatbeeld in Berg en Dal op te fleuren. Zij doen dit nu al 10 jaar.  Ieder jaar kost dat veel geld en dankzij de meerjarige financiële steun van gemeente Groesbeek en de Rabobank Rijk van Nijmegen is het ook dit jaar weer gelukt. Op 11 mei heeft Wim Warmerdam, de vestigingsdirecteur van Ubbergen van de Rabobank samen met  voorzitter van de stichting, Theo van Steen en een aantal vrijwilligers de eerste baskets gevuld.  Meteorologen hebben een droge en warme aanloop naar de zomer voorspeld. Daarom een dringend verzoek aan de bewoners van de straten, waar hanging baskets staan om ze periodiek van water te voorzien, zodat ze de hele zomer mee kunnen. zie de foto’s

DSC_2714hanging_baskets