1 mei 2011

Koninginnedag in Beek 2011

Of Koninginnedag in Beek nu wel of niet gevierd zou worden, bleef lang onzeker. Het Oranjecomité, dat dit jaar voor het laatst in deze vorm door zou gaan, bleef daar tot op het laatst onduidelijk over, reden voor de buurtbewoners van de Vijverbeek om zelf maar iets te organiseren in de Struintuin bij hun wijk. En dat werd meteen een groot succes. Het werd een gezellig feest. Pas op het laatste ogenblik kregen ook de bewoners van beek een folder aangeboden (met inzameling) waaruit bleek, dat er op Koninginnedag toch iets georganiseerd werd bij het Kulturhus. En zo vierden de bewoners van beek in ieder geval op twee plaatsen Koninginnedag. Het organiserende Oranjecomité van Beek hoopt dat er zich gauw vrijwilligers melden om het feest voor de volgende keer te organiseren, want voor het bestaande comité stopt er mee. En omdat er vooraf geen duidelijke aanwijzingen waren dat er ook een optocht in het dorp was, is deze door de fotograaf gemist. zie de foto’s.

DSC_8611Koninginnedag_Struintuin_copy