30 april 2011

Koninginnedag in Leuth

De Koninginnedag ging in Leuth al vroeg van start met een optocht door het dorp. Voorop gegaan door muziekvereniging DES trok een bont gezelschap met versierde fietsen en karren door het dorp, waarbij een serenade werd gebracht bij de beide nieuwe Leden in de Orde van Oranje Nassau, Henk Langens en Ben Rutjes. De tocht eindigde op de sportvelden van VVLK, waar, na de muziek en het Wilhelmus van DES, de ballonnen werden opgelaten. Daarna werden de kinderspelen geopend door burgemeester Paul Wilbers en zijn wethouders Ria Barber en Leidy van der Aalst, alsmede pastoor Jan van Mil, die alle vier hun kunnen mochten laten zien door het gooien van een waterzakje in de mond van een clown. Alleen burgemeester Wilbers trof het goede doel. De middag stond daarna in het teken van de kinderspelen, terwijl de kinderen een rondje mochten maken op de rug van een pony.
zie de foto’s.
zie de foto’s van Bram Hartman.
DSC_7968Koninginnedag_Leuth