22 april 2011

Afsluiting fietsen naar Moldavie St. Maartenskliniek

Vrijdagmiddag werden de laatste kilometers voor de actie “Fietsen naar Moldavië” afgelegd in “het glazen huis” , (het glazen lifthuis) van de Sint Maartenskliniek in Ubbergen. De laatste kilometer werd getrapt door de directeur van omroep Max, Jan Slagter, die met een camerateam ter plaatse was om het laatste deel van deze actie te filmen. Zijn omroep was de grote initiator achter de hulp aan het ziekenhuis in Floresti (Moldavië) Hij kon dan ook een het bord met het voorlopige eindbedrag van deze sponsoractie met een bedrag van € 9592,– in ontvangst nemen. Kort daarvoor was het eindschot van deze fietsactie gegeven door burgemeester Paul Wilbers van Ubbergen. Diverse prominenten en medewerkers van de St. Maartenskliniek hebben de afgelopen 5 dagen dit bedrag bij elkaar gefietst en samen meer kilometers afgelegd, dan dat op het programma stond. In plaats van de 2400 km naar Moldavie werd  er zelfs 3000  km gefietst, wat natuurlijk ook meer sponsorgeld opleverde. Als voorlaatste deelnemers fietsten Leon Schoonhoven en Chantal Beltman. Chantal is een bekend dames wielrenner geweest, maar is onlangs moeder geworden en was gestopt met de wedstrijden.. zie de foto’s.

DSC_5505Moldavie