26 maart 2011

BVC’12 100 minus 1

Zaterdag stond voetbalvereniging BVC’12 helemaal in het teken van BVC minus 1. In 2012 viert de club haar eeuwfeest en als generale repetitie daarvoor werden nu alvast een aantal clinics georganiseerd om uit te testen, wat er allemaal mogelijk is voor het komende jubileum. Zo was er een voetbalclinic, georganiseerd door de VTI voetbalschool en konden de meiden zich op (laten)  maken onder leiding van schoonheidssalon Keller-Cremers Huidverzorging uit Beek.  Ook was er een dansclinic door Dansschool D&D.  Speciaal voor deze dag was de artiest MaNo, de finalist van het Junior Sonfestival naar de BVC kantine gekomen om op te treden (foto’s Frans Merkes) De voetbalclinic voor het 1e en het 2e elftal ging niet door. Boy Stappershoef verzorgde vervolgens het buffet en de rest van de avond werd verzorgd door DJ Freek, die er voor zorgde, dat de beentjes van de vloer gingen. zie de foto’s. zie de foto’s van Frans Merkes

DSC_7151bvc_copy