7 maart 2011

CV De Deurzakkers bij de pastorie, de jongste en de oudste.

Prins Peter en zijn gevolg brachten maandagmorgen een bezoek aan de pastorie van Ooij, waar ze ontvangen werden door pastoor Theo Dohmen en diaken Henk Nieuwenhuis, alsmede de leden van het kerkbestuur. Dit is voortgekomen uit een jarenlange traditie. Ook jeugdprins Levi en zijn pages waren bij deze ontmoering aanwezig en na afloop volgde de foto op de trap van de pastorie. Vervolgens ging het hele gezelschap naar de jongste inwoner van Ooij, Sven Verriet, die onlangs geboren is. Voor velen een hele belevenis want ze mochten allemaal dit kleine wondertje even vasthouden. Als laatste deze morgen werd een bezoek gebracht aan de oudste inwoonster van Ooij, mevrouw Voerman, die deze keer voor de vierde keer door de carnavalsvereniging werd bezocht. Deze vitale dame woont nog steeds in haar eigen huisje en doet zelf nog de boodschappen. Ze is bijna 98 jaar. zie de foto’s.
zie de foto’s van de pastorie.
Zie de foto’s van de jongste inwoner.
zie de foto’s van de oudste inwoner.

DSC_2234jongste