6 maart 2011

Boerenbruiloft in Ooij

Zaterdag werd in Ooij de Boerenbruiloft gehouden. Eerst werden met muziek van Barwah de bruidegom, Kees Vink, alias Cornelis van de Dikke Mik en de bruid, Els van der Meulen, alias Betje van ’t Schokkershukske. Daarna werd het bruidspaar op het Reiner van Ooiplein, in de onecht verbonden, gevolgd door een boerenmaaltijd  in zaal de Vink.  Vervolgens werd iedereen in de gelegenheid gesteld om het kersverse bruidspaar te feliciteren, waarbij diverse verenigingen uit het dorp acte de presence gaven. Tijdens de daarop volgende feestavond kwam carnavalsvereniging De Deurdouwers uit Millingen aan de Rijn de bruiloftsgasten met een bezoek vereren. De Novio Busband kwam langs en liet weer horen en zien, dat ze goede muziek kunnen maken.  zie de foto’s.

DSC_0312deelgroep_copy