4 maart 2011

Jeugdcarnaval op Rosenfreitag in Berg en Dal.

Vrijdagmorgen hield de basisschool Titus Brandsma in Berg en Dal, i.s.m. CV de Berggeiten een carnavalsviering. Daar werd de nieuwe jeugdprins  Luuk Pol en aan zijn zijde page Pixie en adjudant Stijn, bekend gemaakt. De onthulling was zeer verrassend want de prins zat gewoon in het publiek toen zijn page en adjudant werden onthult. Niemand verwachte dat de prins nog in de zaal bij de kinderen zou zitten. Dit jaar voor het eerst een page en adjudant. Luuk geeft zich al jaren op als prins en nou is hij het eindelijk geworden in groep 8. Volgend jaar gaat hij naar de middelbare school. Prins Jan van de Berggeiten onthulde eerstde page en adjudant, maar de prins is er dus nog niet (omdat hij nog in de zaal zit). Prins Luuk is helemaal gek van voetbal en speelt dan ook in de selectie van voetbalclub Orion.Na afloop volgde een rondgang door het dorp, gevolgd door een carnavalsviering in gemeenschapshuis Kerstendal, waar ook de prijzen voor de mooiste creaties werden uitgereikt. zie de foto’s

 

DSC_9148jeugdprins_Berg_en_Dal