13 december 2010

Prijsuitreiking fotowedstrijd Polderblik in Oortjeshekken.

Zondagmiddag was de prijsuitreiking van de fotowedstrijd Polderblik in Hotel-cafe-restaurant Oortjeshekken te Ooij.  Er waren ruim 700 inzendingen binnen gekomen en tijdens de uitreiking was het volle bak bij Oortjeshekken. David Brand uit Ooij is de uiteindelijke winnaar geworden met een foto van ganzen in de mist boven de Ooijpolder. Verdere prijzen waren o.a. Eeuwige roem, een diner voor twee bij Oortjeshekken, een workshop van fotocursusnijmegen.nl uit Nijmegen  en een fotoshoot beschikbaar gesteld door Ron Moes fotografie in Nijmegen. De organisatie was in handen van Hotel Oortjeshekken en fotocursusnijmegen.nl Zie de foto’s
DSC_8730prijswinnaar kieviten_boven_ooijpolder_David_Brand_HR__copy

De bovenste foto de prijswinnaar bij de prijsuitreiking. De onderste foto is de winnende foto.