28 oktober 2010

Beveiligingscertificaat voor Millingse ondernemers

Donderdag 28 oktober werd tijdens het ondernemerscafé bij de Mooije Waard in Millingen a/d Rijn het Keurmerk Veilig Ondernemen uitgereikt aan de ondernemers van het Molenveld in Millingen. Deze ondernemers hebben meegewerkt aan de certificering op 6 september. Tijdens deze avond werd uitgebreid ingegaan op het belang van een goede beveiliging van ondernemerspanden. Voor de Millingse ondernemers was dit een belangrijke avond, waarbij Burgemeester, teamchef politie en brandweer aanwezig waren. Opmerkelijk detail van de avond was een toespraak door een ex-gedetineerde. In zijn jonge jaren kreeg hij destijds heel wat op zijn kerfstok, waarvoor hij een lange gevangenisstraf uitzat. Hij is tot inkeer gekomen en tegenwoordig heeft hij een adviesbureau waarbij hij ondernemers, maar ook partikulieren, adviseert hoe hun zaken te beveiligen tegen inbraak. zie foto’s: Erik Hell.

IMG_3332__Custom_