11 oktober 2010

Basisschool Opweg maakt theatervoorstelling

Op maandag 11 oktober om 14.45 uur was het in de sporthal te Ooij een drukte van belang. Er was namelijk een theatervoorstelling met als naam : REIS OM DE WERELD. De voorstelling duurde drie kwartier en alle ouders, verzorgers, opa’s en oma’s waren uitgenodigd om te komen kijken. Het verhaal van de voorstelling ging over Phileas Fogg. Hij heeft met Lady May een weddenschap gesloten om in 8 dagen de wereld rond te reizen. De Scotland Yard-inspecteurs Fix en Fax denken dat Phileas Fogg een bankrover is en achtervolgen hem op zijn wereldreis langs Turkije, China en Amerika. De voorbereidingen van de voorstellingwaren de afgelopen weken in volle gang maar het uiteindelijke stuk werd in één dag in elkaar gezet door theaterbureau Spring. En het resultaat mocht er zijn. zie de foto’s.

DSCF6162opweg