15 juli 2010

Schoolverlatersavond basisschool Opweg

De basisschool Opweg in Ooij hield donderdag haar schoolverlatersavond in de aula van de school. Groep 8 voerde daar de musical “Camping Le Norman” op. Deze musical ging over een Hollands gezin dat, met de nodige problemen, op vakantie ging naar een camping in Frankrijk, waar zich de nodige problemen voor deden, maar waar ook een sonfestival werd gehouden. Maar het liep allemaal goed af en de aanwezige ouders konden van een prachtig optreden van hun kinderen genieten. De avond werd verder gevuld met activiteiten door zowel de leerlingen als de voltallige lerarengroep, welke laatste een lied voor de scheidende kinderen hadden ingestudeerd. Door de lerares van de groep, juf Manon, werden de kinderen nog eens allemaal in het zonnetje gezet en ze had voor iedereen een cadeau.  zie de foto’s

DSCF3956Opweg