7 juli 2010

Juf Jacqueline 25 jaar bij Bolke

Jacqueline Rutten uit Leuth wist dat ze rond deze tijd 25 jaar in dienst was bij de Stichting Peuterspeelzalen in Beek, maar wat ze niet wist was, dat ze vanmorgen al vroeg, per tandem door haar collega Maria werd opgehaald bij haar huis in Leuth om naar haar peuterspeelzaal Bolke in Beek te worden gebracht. Vergezeld door haar man Peter en beide dochters ging het per fiets (dat doet ze normaal ook elke dag) naar Beek, waar de kinderen van de peuterspeelzaal, samen met hun ouders en collega’s haar bij de versierde peuterspeelzaal stonden op te wachten. Daar wachtte haar letterlijk en figuurlijk een warm onthaal, waarna ze de rest van de dag in de bloemetjes werd gezet. Tijdens de receptie liet voorzitter Patrick Driessen haar levensloop bij de stichting de revue passeren. zie de foto’s.

DSCF1008jacqueline