3 juli 2010

Feest voor Ben Geutjes

Ben Geutjes, het duizend-dingen- mannetje van BVC’12 uit Beek is op 6 juni 60 jaar geworden. Daarom zocht hij voor een passende plaats en een passend tijdstip om dit, samen met familie, vrienden en collega’s te vieren. Vrijdagavond voor de Beekse kermis werd dit feest door hem georganiseerd in de feesttent in Beek, waar speciaal voor zijn ruim 400 gasten Summerland speelde. Zelf werd hij daar op speciale wijze toegezongen door het 4e Elftal van BVC, waarvan Ben zichtbaar genoot. Het werd voor Ben een feest, waar hij de komende jaren weer met veel plezier op terug kan kijken. Overigens is Ben niet alleen fan van BVC, maar ook andere clubs kunnen rekenen op zijn warme belangstelling. Voorafgaand aan het feest, poseerde hij nog even met de sjaals van zijn favoriete clubs. zie de foto’s

DSCF6508bengeutjes