28 juni 2010

Kermis in Wyler (Dld|)

Van 25 tm 28 juni vindt in het Duitse Wyler de jaarlijkse kermis plaats. De schutterij St. Johannes Bruderschaft Wyler Lagewald, naar verluidt de oudste schutterij van Duitsland, welke bestaat uit een Duits en een Nederlands deel, omdat Lagewald in Nederland ligt, organiseerde zondag het Koningschieten, waarbij de nieuwe koning Thomas van de Poll waarschijnlijk de eerste koning is, die met een complete vogel naar huis gaat. Tijdens de start van het festijn viel namelijk de kogelvanger naar beneden, waardoor zowel de schietboom als het dak van het naastgelegen schuurtje van de schutterij beschadigd raakten. Maar ook één van de medewrkers raakte aan zijn hoofd gewond en werd met eigen vervoer naar de Eerste Hulp gebracht. Gelukkig maakt hij het goed. Al eerder schoten de nieuwe jeugdprinses Carolien Zillig en de nieuwe Jeugdprins Alain Siroen zich naar hun prinsentitel en alle drie werden zondagavond in de Schutterstent geinstalleerd als de nieuwe Koning, de nieuwe jeugdprinses en de nieuwe jeugdprins. zie de foto’s van zondag.
Zie de foto’s van maandag
DSCF4603Koning_Wyler

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.