29 mei 2010

Afscheid van Wim Reijnen

Wim Reijnen was jarenlang bestuurder bij diverse verenigingen en organisaties in de gemeente Ubbergen. Ook was hij raadslid voor het CDA in de gemeente Ubbergen. Zijn laatste en nog enige bestuurdersfunctie was bij dorpshuis de Sprong in Ooij. Zaterdag nam hij afscheid in de Sprong te Ooij als bestuurder van de Stichting De Sprong. 30 jaar heeft hij in het bestuur van deze stichting gezeten, waarvan hij de jaren 1985 tm 2005 als voorzitter op trad.

IMG_6216Wim_Reijnen

Gedurende zijn tijd als voorzitter hebben er diverse ingrijpende veranderingen plaatsgevonden. Ook heeft hij jarenlang de personeelzaken behartigd. Hoogtepunt van zijn voorzitterschap was het 40-jarige bestaan van de Sprong in 2003.Voor al het werk dat Wim heeft verricht voor De Sprong wilde het bestuur, personeel en de Ooijse bevolking hem bedanken. Dat deden ze door middel van een receptie zaterdagmiddag in De Sprong in Ooij. Hij werd daar in het zonnetje gezet en kreeg de nodige cadeaus. Peter Hendriks maakte deze fotoreportage