13 april 2010

Verkeersexamen basisschool Opweg in Ooij

De basisschool OPWEG te Ooij is waarschijnlijk de eerste school in Nederland waar dit jaar het verkeersexamen van VVN wordt afgelegd. De landelijke datum is op donderdag 15 april, maar door omstandigheden kwam deze datum voor de school in Ooij niet goed uit. Daarom werden vandaag al de schriftelijke verkeersproef en het practische fietsexamen afgenomen. 23 leerlingen deden hier aan mee, nadat ze het afgelopen half jaar elke week verkeersles hadden gehad van Henk Baron. En als ze allemaal geslaagd zijn, zullen ze volgende week dinsdag, 20 april, tijdens een feestelijke bijeenkomst in de school hun verkeersdiploma uitgereikt krijgen door burgemeester Paul Wilbers. zie de foto’s ( de foto’s zijn gemaakt door Geert Meeuwissen en Janna Curfs.)