6 april 2010

Basisschool t Bijenveld gaat voor gezond

De basisschool ’t Bijenveld in Leuth is dinsdagmorgen van start gegaan met het project "Ga voor gezond". Zij zijn één van de scholen die dit project gaan trekken. Al eerder was men gestart met het eten van appels/fruit en sinds kort is de school ook officieel gecertificeerd. Dinsdag startten de leerlingen met een gezamenlijk ontbijt op het schoolplein, dat werd geopend door wethouder Leidy van der Aalst van de gemeente Ubbergen. Woensdagmorgen zal ook alles in het teken staan van dit project. Dan komt ook de zangeres Sita op de school.Zij is het boegbeeld van Ga voor gezond! en tevens zangeres en presentatrice van kinderprogramma’s op Disney Channel. De tourdag staat in het teken van gezondheid en veiligheid. De leerlingen van basisschool ‘t Bijenveld worden verrast met leuke lessen, activiteiten op het schoolplein en nog veel meer. zie de foto’s