13 maart 2010

Bartjes uitgebrande bus verwijderd

Nadat hij vorige week zaterdag volledig was uitgebrand is vandaag de uitgebrande bus (winkelwagen) van "Bartje" (familie van Kerkhoff) uit Ooij door de gemeente Ubbergen verwijderd. Aan de familie van Kerkhoff was door de gemeente Ubbergen een ultimatum gesteld dat de bus verwijderd moest worden en dat liep zaterdagmiddag om 12.00 uur af. Omdat aan dit ultimatum niet was voldaan werd het loonbedrijf Dorus Daamen uit Kekerdom door de gemeente ingeschakeld, die de uitgebrande en gestripte bus op een dieplader naar Kekerdom heeft vervoerd. De buurtbewoners toonden zich erg gelukkig met deze verwijdering en namen dan ook heel snel de vrijgekomen parkeerplaatsen in, zodat ze eindelijk weer hun auto in de buurt van hun eigen woning konden parkeren. De bus van Bartje nam deze plaats sinds september 2009 in en was sindsdien een doorn in het oog van de buurt, omdat hun parkeerplaatsen door de vele voertuigen van Bartje werden ingenomen. "Bartje" zelf heeft de bus nog gedeeltelijk gestript en die voorwerpen in zijn tuin gelegd. De bus stond sinds september 2009 in de straat en was voordien in gebruik als "drugsopvangbus" in Zeist. zie de foto’s