14 februari 2010

Boerenbal bij de Deurzakkers in Ooij

Omdat de boerenbruiloft dit jaar door familieomstandigheden niet door kon gaan werd er deze keer een boerenbal georganiseerd in De Vink te Ooij. Alle boerenbruidsparen, inclusief hun partners van de afgelopen jaren waren speciaal voor deze avond uitgenodigd, maar slechts enkele van hen waren gekomen. Maar gelukkig waren er ook andere feestgangers naar De Vink gekomen en zo werd het toch nog een gezellige avond. Ook De Deurdouwers uit Millingen aan de Rijn waren naar Ooij gekomen en met een gastoptreden van de Tonnekesproater Joep Kroes uit Heumen en een optreden van de Novio busband kon de avond niet meer stuk. Discotheek Switch met William achter de knoppen maakte het geheel compleet. Het bal werd vooraf gegaan door een een boerenmaaltijd, bestaande uit diverse stampotten. zie de foto’s.