11 september 2009

Bartje breidt weer uit.

Even leek het er in de afgelopen weken op dat er minder voertuigen van Bartje in de Prinses Beatrixstraat te Ooij geparkeerd stonden, maar sinds kort is dat weer voorbij. Bartje heeft een bus aangeschaft en deze staat nu ook in de Prinses Beatrixstraat geparkeerd. Daardoor is het voor de buurt nog moeilijker geworden om hun auto kwijt te raken. zie de foto’s.Bartje moet oude SRV-wagen weghalen

door Geert Willems, de Gelderlander.
OOIJ – Een oude SRV-wagen die sinds woensdag op de Prinses Bea­trixstraat in Ooij staat geparkeerd, moet eigenaar Bart van Kerkhoff (in Ooij meestal kortweg ‘ Bartje’ genoemd) zo snel mogelijk wegha­len.
Meteen al dezelfde dag kwamen er na klachten uit de buurt twee poli­tiemannen bij de familie Van Kerk­hoff aan de deur, maar die konden nog geen bekeuring geven. „Er zit geen kentekenplaat op de wagen en dan kunnen we via die weg geen proces verbaal opmaken”, legt een politiewoordvoerder uit. Hij kondigt aan dat de agenten te­rug zullen komen met de juiste pa­pieren om de eigenaar alsnog een bekeuring te geven.
Het incident met de SRV-wagen is een nieuw hoofdstuk in een lang­lopend boek. De buren hebben al vele malen geklaagd over de be­drijfswagens en aanhangers die al jarenlang in hun straat geparkeerd staan. De gemeente Ubbergen pas­te onlangs de politieverordening aan zodat ze tegen dergelijke par­keeroverlast kan optreden.