22 augustus 2009

Sloop fietsenstalling Leuthse school.

De Ubbergse wethouder Leidy van der Aalst kwam donderdagmorgen zelf naar de basisschool ’t Bijenveld in Leuth om de sloop te bekijken van de fietsenstalling van deze school. Ook mocht ze even achter het stuur van de kraan plaatsnemen. De laatste tijd werd er door de omwonenden van de school ontzettend veel overlast ondervonden van de hangjeugd, welke zich achter en in deze fietsenstalling ophield. De overlast werd zodanig erg, dat men besloot om deze stalling te verwijderen, zodat er een beter zicht op het schoolplein kwam. De school is nu ruim 30 jaar oud en alhoewel de school officieel nog niet afgeschreven is (daar staat ongeveer 40 jaar voor) maar van zodanig slechte bouw is, zijn er nu toch plannen om binnen enkele jaren een nieuwe school te bouwen. zie de foto’s