26 juli 2009

Inbrekers weer actief

Vannacht zijn de autoinbrekers weer actief geweest in Ooij. En deze keer hadden ze het gemunt op mijn auto in de Prins Mauritsstraat. Een ruit werd ingeslagen en uit de auto werden diverse dingen, waaronder een Tom Tom en een autoradio ontvreemd. Een groot deel van het middenconsole werd losgeschroefd en meegenomen. Later op de dag bleek er in dezelfde straat ook nog in een auto te zijn ingebroken, waarbij een radio en een nieuwe BBQ werd buitgemaakt. Circuskleren uit deze auto werden terugggevonden in de koningin Emmastraat, een eindje verderop. In de nacht van donderdag op vrijdag is hetzelfde gebeurd in een auto in de Wethouder Verrietstraat en in de nacht van vrijdag op zaterdag in de Van Steenstraat, dus men is weer echt actief in Ooij. Omdat er de laatste weken al meer autoinbraken geweest zijn, vraagt de politie wel om daarvan aangifte te doen of het in ieder geval te melden!! Wie heeft iets gezien of gehoord?