28 juni 2009

Ontspannen kroonprins tussen publiek

Prins Willem Alexander nam zaterdag tijdens de Nationale Veteranendag, alle tijd om zich tussen het publiek en de veteranen te begeven. Zelfs met de oproep van één van de vetranen : "He Willem, we hebben al steeds op je gewacht",had hij geen moeite en ging bij hem staan om een praatje te maken. zie de foto’s.

DEN HAAG (ANP) – Ontspannen liep prins Willem-Alexander zaterdag over het Malieveld in Den Haag. Iedereen – veteranen, publiek en kinderen – wilde wat van de prins weten.

,,Tijdens het defilé was het ontzettend warm”, vertelde een veteraan die in de parade had meegelopen aan Willem-Alexander. Maar dat was het tijdens het staan ook, verzekerde de prins hem. Ondanks de benauwende hitte had hij alle tijd voor het publiek. Hij liet zich echter niet verleiden om te abseilen.

Eerder op de dag ging Willem-Alexander uitgebreid in gesprek met kinderen en veteranen die aanwezig waren bij de medaille-uitreiking op het Binnenhof. Hij ging in op allerlei vragen van kinderen die voornamelijk wilden weten hoe het leven van de prinsesjes eruitziet.
(Bron: De Gelderlander)