30 mei 2009

Receptie 90 jarige Vriendenkring

Zaterdag 30 mei hield schutterij De Vriendenkring uit Leuth een receptie in zaal de Vriendenkring t.g.v. haar 90 jarig bestaan. Dit Pinksterweekend worden er diverse activiteiten gehouden i.v.m. dit jubileum en deze receptie was daar één van. Tijdens de receptie werden twee leden van de Vriendenkring gehuldigd door de voorzitter van de Kring van Schutterijen en Gilden Rijk van Nijmegen- De Betuwe. Als eerste kreeg Maria Menting- Nieuwkamp de bronzen draagpenning opgespeld, gevolgd door haar echtgenoot, Geert Menting, die de zilveren draaggpenning kreeg. Hij had in 1995 al de bronzen draagpenning gekregen. Zij kregen hun onderscheidingen voor hun grote inzet voor de vereniging. Tijdens de receptie werd tevens de nieuwe koningsketting van de vereniging gepresenteerd, welke bij koning Harrie Tissen werd omgehangen. Zie de foto’s