8 maart 2009

Veel parapluies bij de Poldermars

De 40e Poldermars, welke deze keer voor de veertigste keer door wandelsportvereniging De Roodborstjes uit Ooij in de Ooijpolder werd georganiseerd, trok dit jaar meer bezoekers dan vorig jaar. Zo’n 650 lopers waren van heinde en verre gekomen om te genieten van de prachtige Ooijpolder, die echter tijdens een deel van de tocht niet op z’n mooist was. Het regende namelijk in het eerste deel van de mars behoorlijk en de regen ging met behoorlijk wat wind gepaard, zodat veel lopers de polder van achter hun parapluie moesten bekijken. Maar tijdens de toch klaarde het op en ineens was het weer het mooiste weer van de wereld en scheen de zon volop. De organisatie was tevreden en hopenlijk waren de meeste lopers dat ook. Maar daar leek het wel op. zie de foto’s