8 maart 2009

Open Dag van Steen BV

Ooit begon Jan van Steen, samen met zijn vrouw Els, een bedrijf in het wikkelen van motoren in Beek. Alles was kleinschalig maar groeide wel, waarna in Ooij aan de Hezelstraat het pand Ruimzicht werd aangekocht, waarin vroeger de slagerij van Stappershoef gehuisvest was. Maar ook dat werd te klein en de drie zoons Arjan, Sander en Marcel van Steen zetten het door hun vader opgezette bedrijf (eerst samen met hem) voort in Wijchen en inmiddels hebben ze op het industrieterrein Bijsterhuizen-Noord een prachtig bedrijf opgezet, dat onlangs nog weer uitgebreid is. Reden voor de familie van Steen om al dat moois ook aan anderen te laten zien en daarom werd er op 7 maart een Open Dag gehouden. Deze dag trok veel bezoekers en veel inwoners van de Ooijpolder kwamen het geweldige bedrijf bekijken. Er werden rondleidingen gehouden en de werkzaamheden werden uitgelegd, waarna men op de "feestetage" van het bedrijf kon nagenieten met een hapje en een drankje. En heeft u nog interesse in een rondleiding? Dat kan altijd. Bel even voor een afspraak. U bent van harte welkom! zie de foto’s