22 januari 2009

Designauto in museum Valkhof

 Er moesten heel wat handelingen aan te pas komen in museum valkhof om een BMW designauto op z'n plaats te krijgen. Donderdagmorgen werd deze auto gebracht en daarna moest de auto via smalle gangen en een lift naar boven vervoerd worden. Maar het is gelukt. Een hybride designauto uit de collectie van het BMW-museum in München. In opdracht van BMW voorzag Swip Stolk de auto van een carrosserie van rubber, met tekens en symbolen in reliëf, uitgevoerd in Neo Gothic Laserstijl. Dit is een door Swip Stolk in de laatste jaren ontwikkeld geheimschrift dat hij in uiteenlopende projecten toepast. Daarnaast vervaardigt hij met lasertechniek rubberen en stalen sieraden en 3-D wandobjecten. De auto zal te zien zijn tijdens de a.s. tentoonstelling van Swip Stolk en Jan Jansen in museum Het Valkhof van 7 februari tm 30 augustus 2009. zie de foto's    dscf2505bmw