23 december 2008

Truck met oplegger in de berm

Politie, Brandweer en ambulance rukten dinsdagmorgen vroeg uit voor een ongevalsmelding op de Nieuwe Rijksweg te Beek. Ter plaatse bleek het echter niet om een ongeval te gaan maar om een truck met oplegger, waarvan de bestuurder verklaarde te hebben moeten uitwijken voor een dier, waarna hij in de berm van de weg was terecht gekomen en daar vast was komen te zitten.dscf4191truck_vast Een collega van hem heeft hem vervolgens uit die berm getrokken, dat er waarschijnlijk voor de melder als een ernstig ongeval had uitgezien.  Het ambulancepersoneel kon direct weer vertrekken, terwijl de politie het verkeer kon regelen. De medewerkers van de vrijwillige brandweer hebben daarna de oplegger, alsmede de rijbaan schoongemaakt, omdat als gevolg van de modder een gevaarlijke situatie was ontstaan. De berm werd over vele meters kapotgereden. De medewerkers van de Provinciale Waterstaat hebben zich over de situatie ontfermd.

 

zie de foto's