9 november 2008

40 jaar damesschietgroep Ooij

Zaterdag vierden de dames van de damesschietgroep van schutterij Eendracht Ooij hun 40 jarig jubileum in dorpshuis de Sprong te Ooij. Met het van huis ophalen van het "Lid van het eerste uur" werd Miek Verriet-van Megen door de jubilerende dames van huis gehaald en gehuldigd voor het feit, dat zij al 40 actief lid is van deze club. Daarna volgde een bijeenkomst met de huidige leden en de oud-leden in de Foyer van het dorpshuis, gevolgd door een feestavond, welke samen met de leden van de herenschietgroep gehouden werd. Zij vieren dit jaar hun 50 jarig bestaan. De feestavond werd door een aantal leden van deze club opgeluisterd met een modeshow. zie de foto’s
dscf1636a dscf1655damesschietgroep dscf1865damesschietclub40

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.