7 oktober 2008

Lichaamsdelen in de Waal

 Dinsdagmiddag kreeg de politie een melding, dat er een been gevonden was in de Groenlanden aan de Waal. Ter plaatse werd door de politie een rechter been, vermoedelijk van een vrouw, aangetroffen.  Dezelfde dag was er ook al een romp van een vrouw aangetroffen nabij de loswal in Millingen aan de Rijn. Nader onderzoek moet uitwijzen of deze delen bij elkaar horen en waaraan deze vrouw overleden is. De politie stelt samen met Rijkswaterstaat een onderzoek in.  dscf5589been

Resten geïdentificeerd. (Bron: de Gelderlander 101008) 

OOIJ/MILLINGEN – De landelijke politiedienst KLPD heeft de menselijke resten geïdentificeerd die eerder deze week langs de rivier in Millingen en Ooij zijn gevonden. Het blijkt om een Duitse vrouw te gaan die door zelfdoding om het leven is gekomen. De familie is inmiddels ingelicht.

De menselijke resten werden afgelopen gevonden bij de Loswal in Millingen en de Groenlanden in Ooij. De politie kreeg op dinsdag de melding dat er een rechterbeen was aangespoeld in Ooij. Eerder waren er al een romp met hoofd en armen gevonden in Millingen.

Nader onderzoek van de KLPD heeft uitgewezen dat beide lichaamsdelen, zoals al verwacht, van één en dezelfde persoon zijn geweest.