20 september 2008

Anneke en Henk 40 jaar getrouwd

  EmbarassedVandaag 40 jaar getrouwd, Anneke en Henk Baron

Foto Edwin ten Haaf Smile

 40jaar

20 september 2008 was het nationale burendag, maar….. het was ook de dag dat Henk en Anneke Baron 40 jaar getrouwd waren. Voor de meeste van u is Henk geen onbekende. Iedereen heeft wel een foto, door hem gemaakt, in zijn bezit. Ook Anneke laat zich niet onbetuigd op het vlak van diverse sociale aktiviteiten in Ooij. Zoals voor de schutterij, de damesschietgroep, KBO en het zorgen voor iedereen bij ons in de buurt. De buurt nam deze gelegenheid dan ook aan om hun huis met een mooie boog te versieren. Samen met familie en vrienden waren wij uitgenodigd voor een barbecue bij Henk en Anneke in de tuin. 's Avonds was er nog een grandioos feest in de soos van de Sprong en met z'n allen hebben we er een gezellige avond van gemaakt. De burendag was dankzij Henk en Anneke zeer geslaagd. Nogmaals van harte gefeliciteerd met jullie 40 jarig huwelijk en nog vele jaren.

De buurt van de Pr. Mauritsstraat.

Foto: Edwin ten Haaf