5 juli 2008

Leuth Actief presenteert haar nieuwe dorpsgids

Vrijdagavond werd in de Vriendenkring het eerste exemplaar van het boekje van Leuth Actief, samen werken aan leefbaarheid, aangeboden aan burgemeester Paul Wilbers van de gemeente Ubbergen. In deze dorpsgids kan de inwoner van Leuth alles vinden over de dagelijkse dingen, die Leuth aangaan. Al eerder was er een dergelijk boekje in gestencilde vorm uitgegeven, maar deze keer is het geheel een professioneel boekwerk geworden.  Deze dorpsgids kwam mede tot stand dankzij een bijdrage van SSBK te Nijmegen, de Ondernemersvereniging Leuth en het Oranje Fonds. Leuth Actief bestaat inmiddels 5 jaar en bestaat uit een groep vrijwilligers, die zich inzitten voor de leefbaarheid in Leuth en omgeving. Binnenkort zal bij elk Leuths gezin een dorpsgids worden afgegeven. zie de foto's   dscf1201dorpsgids