16 juni 2008

Harmonie KNA naar Lelystad.

 dsc07797knalelystad  Zondag is de Harmonie KNA uit Beek een dagje naar Lelystad geweest om daar muziek te maken. Per bus werd 's morgens al vroeg vertrokken naar de Bataviawerf en na het gebruiken van de koffie, kregen de muzikanten een rondleiding over de werf. Hier werden ook een aantal marsjes gespeeld voor de passerende oldtimers. Er was namelijk een groot oldtimertreffen in Lelystad. Na de Bataviawerf werd koers gezet naar het centrum van Lelystad, waar een aantal concertjes temidden van de oldtimers werden gegeven. De dag werd afgesloten met een bezoek aan een kroeg annex brouwerij, dat tevens ook nog pannenkoekenhuis was. Omstreeks 19.30 uur kwam het hele gezelschap weer per bus in Beek aan. Voor KNA een prachtige dag. zie de foto's van Johan Frieling