29 mei 2008

Straatspeeldag in Leuth

 dscf4813strleuth  Al jaren houdt men in Leuth de Nationale Straatspeeldag in speeltuin de Rollebol. En al jaren probeert men het speelveld daar drollenvrij te houden, zodat de kinderen daar kunnen spelen. Daarom had men al ver van te voren een spandoek opgehangen om de hondenbezitters er op te wijzen, dat de kinderen geen lol konden hebben met een hondendrol. Maar helaas, dat heeft niet geholpen want bij aanvang van de Straat speeldag hadden de honden al weer hun behoefte op het grasveld gedaan. Een verantwoordelijkheid voor hun baasjes, maar die interesseren zich daar kennelijk niet voor, alhoewel aan het begin van het grasveld zakjes te verkrijgen zijn en  een vuilnisbak aanwezig is. Maar de kinderen genoten desondanks toch naar hartelust op het veld met allerlei spelletjes. zie de foto's