24 april 2008

Rabobank en sportclubs tekenen sponsorcontracten

  Donderdagmiddag 24 april hebben 4 van 6 sportverenigingen uit Ubbergen ( twee waren er niet en tekenen later) en de Rabobank Rijk van Nijmegen een variabel sponsorcontract getekend. Voetbalvereniging BVC '12 en Tennisvereniging De oorsprong uit Beek, Voetbalvereniging SVO '68 uit Ooij, Voetbalvereniging V.V.L.K en Tennisvereniging Leuth uit Leuth en de Tennisvereniging uit Berg en Dal zijn ingegaan op het aanbod van dhr. Wim Warmerdam, vestigingsdirecteur in Beek  om een drie jarig contract aan te gaan, waarbij naast een vast sponsorbedrag per jaar ook een variabel gedeelte is overeengekomen, welke de clubs allemaal zelf en op hun eigen manier kunnen invullen.  Na de ondertekening werd door de aanwezige bestuurders van de clubs, samen met Wim Warmerdam het glas geheven. zie de foto's dscf9664sponsorcontr