19 maart 2008

Fietser gewond bij aanrijding met bus

 Bij een aanrijding tussen een fiets en een autobus op de Steenheuvelsestraat/kruising Duffeltdijk-Kapitteldijk is vanavond omstreeks 17.30 uur een 53 jarige fietser uit Millingen aan de Rijn gewond geraakt. De trauma helicopter is ter plaatse geweest en heeft geassisteerd bij het stabiliseren van het slachtoffer. De fietser was vanuit de richting Nijmegen gekomen en wilde de laatste oversteek naar het fietspad van de Steenheuvelsestraat oversteken. Daar reed hij kort achter een daar rijdende TNT postwagen langs en zag vervolgens een vanuit de Steenheuvelsestraat naar rechts afslaande lijnbus over het hoofd, waarna hij in botsing kwam met deze bus. Het slachtoffer is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Nijmegen. zie de foto's  dscf0150aanrleuth

Uit de Gelderlander van 210308

LEUTH – Bij een ongeval in Leuth is woensdagnamiddag een 53- jarige fietser uit Millingen zwaargewond geraakt. De man werd op de krui­sing van de Steenheuvelsestraat met de Kapitteldijk/ Duffeltdijk aangereden door een lijnbus. Die sloeg net de Steenheuvelsestraat in, en de chauffeur zag te laat hoe de fietser vanachter een bestelbus de straat overstak. De Millingenaar heeft zwaar hoofdletsel.