28 februari 2008

Plant eens een boompje

 Op woensdagmiddag 27 februari 2008 is een oude schuld van de gemeente Ubbergen aan de bewoners van de buitenrand van Ooij Schoolpad afgelost. In het voorjaar van 2007 zijn er een aantal bomen van de Dienst Landelijk Gebied ingekuild bij de zendmast op de Bouwkamp. Het was echter te laat in het seizoen om de bomen op hun definitieve plaats, als camouflage singel langs de Bouwkamp te plaatsen. Er waren al bezorgde aanwonenden, die er schande van spraken dat de gemeente de bomen aan hun lot overliet. Niets was minder waar en de afgelopen maanden zijn de eerste bomen op hun definitieve plaats geplant. Voor de laatste boom en ter afsluiting van het project Bouwkamp heeft Wethouder Ria Barber de laatste schoppen aarde bij deze boom gegooid. Zij kreeg hierbij hulp van Fred Kort, die ervoor zorgde dat de bomen van de Dienst Landelijk Gebied naar de gemeente kwamen. zie de foto's van Fred Kort en collega's.   bouwkamp_3e_fase_9