5 januari 2008

Nieuwjaarsreceptie Kerstendal te Berg en Dal

 dscf5132infobend  Vrijdagavond werd in Gemeenschapshuis Kerstendal te Berg en Dal een Nieuwjaarsreceptie gehouden voor inwoners en verenigingen van Berg en Dal. Dit jaar was het een bijzondere bijeenkomst omdat, naast de bekende toespraken van de verschillende voorzitters van verenigingen uit Berg en Dal, ook het infoboekje van Berg en Dal, "Aktief in Berg en Dal", werd aangeboden aan de beide burgemeesters van Berg en Dal, de heren Prick en Wilbers. Dit infoboekje bevat alle activiteiten welke door de verschillende verenigingen en clubjes in Berg en Dal georganiseerd worden en werd uitgereikt door de voorzitter van de Dorpsraad Berg en Dal, Alexander Beterams. Het infoboekje valt binnenkort bij elk gezin in Berg en Dal op de deurmat. zie de foto's